Coinstar Dedektör


Coinstar dedektör tanımı

Coinstar dedektör yüksek kabiliyetli özel üretim derin tekpara dedektörüdür profesyonel dedektör olup kullanıcıya tüm özelliklerine kolay birşekilde müdehale etme imkanı sunar.

Coinstar Dedektör  küçük metallerde ve büyük metallerdede çok etkili bir cihazdır. Tekpara avcılığında ve büyük obje metal aramalarında etkili bir dedektördür. Benzerlerine göre cok daha etkili bir dedektör olup kolay kullanımlı profesyonel tekpara ve define dedektörüdür.

Coinstar dedektör vlf sistem bir dedektör olup ayrım yapabilen otomatik veya manuel toprak ayarı özelliğine sahip bir dedektördür.

Coin star dedektör ayrım özelliği : analog ayrım sayesinde demir gibi değersiz metali sizin belirlediginiz en hassas noktaya kadar silmesini sağlar.

Çift ses özelliği ile ayrımsız yaptıgınız aramalarınızda bile degersiz metale kalın ses, değerli metale ince ve net ses vererek kullanıcıya sesli ayrım imkanı sunar.

Coinstar dedektör toprak ayarı : Dedektörümüzün toprak ayarı 2 şekilde cok kolay ayarlana bilmektedir. Otomatik konumuna getirip toprak ayarı yapmaksızın kullanabilirsiniz. Veya cevirerek bölgenize göre zor arazi şartlarında manuel olarak toprak ayar potunu cevirerek toprak ayarı yapabilirsiniz.

Coinstar Dedektör treshold : Zemin sesi ayarı coinstar dedektörün zemin sesi ayarı sayesinde otomatik konumuna getirerek standart kullana bilirsiniz veya monuel yükselterek zor arazi şartlarında derinlik kayıplarını önlemek için zemin sesi ayarını yükseltebilir derinlik arttıra bilirsiniz.

Coinstar Dedektör volüme : ses dügmesi sayesinde kullanıcının kendi duyacagı kadar sinyal ses seviyesini alçaltıp yükseltilmesini saglar. Kulaklık girişine kulaklık takarak sadece kendi duyacagı gibide kullana bilir.

Coinstar Dedektör başlık çeşitleri : standart 27lik başlıkla satılmaktadır. Sonradan isteğe bağlı başlık çeşitleri 22lik bit para başlığı, 27 lik standart başlık, 32l,k derin arama başlığı olmak üzere 3 adet başlık çesidi kullana bilir.

Coinstar Dedektor şarzlı ve pilli seçenekleri vardır.